Alapítványunk működtetésében nélkülözhetetlen segítséget jelentenek az adományozóink, önkénteseink. Örülünk, hogy tevékenységünk felkeltette az érdeklődését és szeretne minket  munkánkban támogatni.

 

Többféleképpen segítheti működésünket:

 Ha pénzt szeretne adományozni, azt itt teheti meg:

Számlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt, 10404072-40713995-00000000

 

Ha valami konkrét célt szeretne támogatni, kérjük, írja a közlemény rovatba.

Tárgyi adományok:

 Az intézményeink raktározási kapacitásai nagyon szűkösek, ezért csak célzottan és korlátozottan tudunk adományt fogadni.

Ami mindig jól jön:

Női éjjeli menedékhely: sampon, wc papír, papír zsebkendő, kávé, tea, törölköző, új bugyik, zoknik, betétek, valamint olyan praktikus ruhák, cipők, télen csizmák, amik segítik az utcán való létet.

Sajnos nem tudunk használni magas sarkú cipőket, bundát, takarót, ágyneműt, használt fehérneműt. 

Családok átmeneti otthona: pelenka, popsitörlő, bébiétel, tartós élelmiszerek (például liszt, cukor, tészta, rizs, konzervek).

 

Ezeket az adományokat mindig, előzetes egyeztetés nélkül tudjuk fogadni, mert nagy szükség van rájuk. Kérjük, hogy egyéb adományokkal vegye fel velünk a kapcsolatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!  

 

Ha önkéntesként szeretne csatlakozni hozzánk, akkor az  az alábbi elérhetőségeken tudja felvenni velünk a kapcsolatot:

 

 

 

Amennyiben szeretne többet megtudni munkánkról és intézményeinkről, előre egyeztetett időpontban lehetőség van személyes találkozóra, szívesen mesélünk magunkról, de a jelenlegi járványügyi helyzetben a személyes találkozók csökkentése érdekében online tudunk találkozni, beszélgetni.